Werkterrein

Global Food Group, van oudsher een familiebedrijf in de landbouw, is producent en verwerker van eieren en eiproducten die gebruikt worden als halffabricaten in de voedingsmiddelenindustrie. Het werkterrein omvat de gehele keten tussen kuiken en eiproduct.

Bestaansrecht

Klanten zijn bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie die deze halffabricaten gebruiken als ingrediënt in hun productieproces zoals bijvoorbeeld grootbakkerijen, likeur- en pastafabrikanten.

Door een regiefunctie in de keten is Global Food Group in staat om stabiele producten te leveren met een geborgde, constante kwaliteit waardoor het productierendement bij klanten verhoogd wordt.

Betekenis stakeholders

Global Food Group wil een gezond en degelijk familiebedrijf zijn en blijven waarbij gewerkt wordt aan een goede solvabiliteit en continuïteit op langere termijn waarbij werknemers een goed toekomstperspectief hebben. Bovendien wil het bedrijf de verantwoordelijkheid nemen om een langdurige meerwaarde te bewerkstelligen voor alle betrokken partners in de keten van consumenten, afnemers, leveranciers en overige handelspartners.

Normen, waarden en overtuigingen

Global Food Group is een betrokken partij met een eerlijk verhaal naar alle belanghebbenden waarbij het langere termijn werken centraal staat. Het bedrijf wil graag een natuurlijke flow bewerkstelligen in de keten tussen kuiken en eiproduct en in alle facetten op alle vlakken in de bedrijfsvoering.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem online of telefonisch contact met ons op. Klik op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.