Global Food Group is een producent van vloeibare eiproducten. Deze producten worden op twee locaties geproduceerd, beide productielocaties zijn gelegen in zuid-nederland. In totaal maken ruim 80 werknemers deel uit van dit familie bedrijf dat in 1959 opgericht is door de familie Lemmers.

Vanuit het hoofdkantoor in Weert begeleidt en regisseert Global Food Group de volledige productieketen van kuiken tot vloeibaar eiproduct. Deze unieke structuur van ketenregie binnen de productieketen van Global Food Group zorgt ervoor dat het bedrijf samen met haar ketenpartners, ieder vanuit hun eigen specialismen, een sterk team vormen. Een team dat streeft naar een hoog niveau in efficiency, traceerbaarheid en kwaliteit. Door continue te blijven investeren in efficiency en kwaliteit, is Global Food Group in staat om volledig traceerbare eiproducten met een unieke prijs/kwaliteit verhouding te leveren. Global Food Group heeft een vlakke organisatiestructuur met korte beleidslijnen. Er is permanente aandacht voor het versterken van de bestaande no-nonsense cultuur, waarin een informele, persoonlijke en open communicatie de boventoon voert.

Global Food Group is toonaangevend in het produceren van vloeibaar eigeel, eiwit en heelei. De product samenstellingen kunnen naar uw wens geproduceerd worden in verschillende verpakkingsvormen. 

Bedrijfsvideo

Met trots presenteren wij onze bedrijfsvideo. Dit geeft een goede weergave van waar we voor staan!

Hoe kunnen we u helpen?

Neem online of telefonisch contact met ons op. Klik op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.