Traceerbaarheid van het hoogste niveau!

Door ketenintegratie van Global Food Group zijn de geproduceerde eiproducten volledig traceerbaar. Doordat Global Food Group de keten regisseert, is er bekend welke grondstoffen gebruikt zijn bij de productie van veevoeders en is het duidelijk waar en op welke manier de eieren geproduceerd zijn.

Gedegen kwaliteitssysteem

De kwaliteitsafdeling binnen het bedrijf heeft een eigen kwaliteitssysteem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de geproduceerde eiproducten van de allerbeste kwaliteit zijn waarbij de specificaties overeenkomen met de gewenste specificatie van de afnemer.

Dit systeem en de procedures zijn leidend in het productieproces van de eiproducten. Zo is de eiproductenfabriek bijvoorbeeld opgedeeld in verschillende onafhankelijke gecomparteerde afdelingen om voedselveiligheid te waarborgen.

Laboratorium

In het laboratorium nabij de eiproductenfabriek worden dagelijks eieren en eiproducten geanalyseerd om te testen of de geproduceerde eieren en eiproducten voldoen aan de kwaliteitseisen van Global Food Group en daarnaast wordt er gekeken of het product overeenkomt met de specificaties die de afnemer vraagt. Naast het analyseren van eieren en eiproducten worden ook de veevoeders voor de leghennen dagelijks geanalyseerd.

Kwaliteitscertificaten

Het kwaliteitssysteem en productieproces worden regelmatig door onafhankelijke partijen gecontroleerd. Global Food Group is hierdoor in het bezit van enkele kwaliteitscertificaten:

Hoe kunnen we u helpen?

Neem online of telefonisch contact met ons op. Klik op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.