Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In 2050 leven naar verwachting ruim 9 miljard mensen op de aarde. Door de stijgende welvaart neemt de vraag naar dierlijke eiwitten toe en zal de druk op schaarse grondstoffen, water en natuur toenemen. De landbouw en voedingsmiddelen industrie staat voor de uitdaging om op efficiënte en duurzame wijze voldoende en gezond voedsel te produceren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat daarom niet voor niets centraal in het werk van Global Food Group. In dat kader leveren we ook graag een actieve bijdrage aan het internationale voedselvraagstuk.

Als familiebedrijf en toonaangevende eiproducten producent staan we midden in de samenleving. We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen voor deze en volgende generaties. We geloven dat we de wereld alleen samen écht kunnen verbeteren. Beginnend door elke dag het beste uit ons zelf halen. Geleid door onze duurzame principes doen we dat stap voor stap samen met al onze medewerkers, ondernemers, klanten, leveranciers en ketenpartners.

Duurzame pijlers

Respect voor mens & dier

Het welzijn van mens en dier is voor ons erg belangrijk. Daar hebben we aandacht voor en daar investeren wij in. Naast leefomstandigheden spelen ook werkomstandigheden en betrouwbaar partnerschap een belangrijke rol. De combinatie daarvan en soms ook balans vraagt om een continue afweging.

Efficiënte productie en logistiek

Het efficiënt produceren en verwerken van eieren en een slimme logistiek staan hoog op de agenda van Global Food Group. Energiezuinige logistiek en efficiëntie productie leveren winst op voor het milieu, voor Global Food Group én voor onze leveranciers en klanten.

Verantwoordelijkheid voor een beter milieu

Wij streven ernaar om de impact van de productie en onze bedrijfsvoering op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Wij werken hierin nauw samen met leveranciers, logistieke dienstverleners en producenten om deze impact te beperken.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem online of telefonisch contact met ons op. Klik op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.