Vanuit het hoofdkantoor in Weert begeleidt en regisseert Global Food Group de volledige productieketen van kuiken tot vloeibaar eiproduct. Deze unieke structuur van ketenregie binnen de productieketen van Global Food Group zorgt ervoor dat het bedrijf samen met haar ketenpartners, ieder vanuit hun eigen specialismen, een sterk team vormen. Een team dat streeft naar een hoog niveau in efficiency, traceerbaarheid en kwaliteit. Door continue te blijven investeren in efficiency en kwaliteit, is Global Food Group in staat om volledig traceerbare eiproducten met een unieke prijs/kwaliteit verhouding te leveren

Kuikenbroederij

Global Food Group werkt nauw samen met een broederij organisatie die er voor zorgt dat er gezonde kuikens uitgebroed en geleverd kunnen worden aan de gecontracteerde opfokbedrijven binnen de Global Food Group.
Bij de broederij organisatie wordt er veel waarde gehecht aan leverbetrouwbaarheid en de afgesproken kwaliteit. Het produceren van eiproducten van hoge kwaliteit begint vooraan in de keten bij de legmoederdieren en vervolgens de productie van broedeieren en eendagskuikens.
Voor Global Food Group is hierbij de hygiëne en traceerbaarheid van groot belang bij de uitlevering van de eendagskuikens.

Veevoederfabriek(Global Feed Mill)

Door het aandelenbelang in Global Feed Mill heeft Global Food Group volledig inzicht in de kwaliteit en traceerbaarheid van de voeders die geproduceerd worden voor de gecontracteerde legpluimveebedrijven en opfokbedrijven binnen de Global Food Group.
Global Feed Mill is een joint venture tussen Global Food Group en Groep AVEVE. Met de kennis vanuit Global Food Group en AVEVE Veevoeding is Global Feed Mill in staat om op een eenvoudige maar effectieve manier legpluimveevoeders en biologische voeders te produceren die bijdragen aan een gezond rendement van de legpluimveeketen.

Opfokbedrijven

Bij Global Food Group werken we nauw samen met gecontracteerde opfokbedrijven, dit zijn zelfstandig opererende familiebedrijven die met zorg en passie eendagskuikens op laten groeien tot 17-weekse leghennen. Onze technisch adviseurs en dierenartsen ondersteunen de opfokbedrijven in de praktijk.
Door constante informatieuitwisseling tussen de opfokker en Global Food Group kunnen wij continu de omstandigheden monitoren waardoor gezondheid en welzijn van de hennen gewaarborgd zijn.
De 17-weekse leghennen worden uiteindelijk geleverd aan gecontracteerde legbedrijven binnen de Global Food Group.

Legpluimvee bedrijven

Global Food Group ontvangt dagelijks enkele miljoenen eieren afkomstig van gecontracteerde legpluimveehouders die eieren produceren voor de Global Food Group. Bij de legpluimveebedrijven worden de hennen gehouden in kolonie, volière of biologisch houderijsystemen. De hennen leven in moderne stallen waarbij klimaat, drinkwater en veevoeding automatisch geregeld worden. Met behulp van deze systemen kan de pluimveehouder de hennen voorzien van haar behoeften waardoor de hennen op een efficiënte manier a-kwaliteit eieren kunnen produceren. Onze chauffeurs halen meerdere malen per week de eieren op bij de pluimveebedrijven, deze worden vervolgens naar de centraal gelegen eiproductenfabriek in Ospel gebracht.

Transport

Global Food Group beschikt over een modern wagenpark.

Eierverwerking

De eiproducten worden op twee locaties geproduceerd, beide productielocaties zijn gelegen in zuid-nederland. Door het geautomatiseerde productieproces kan Global Food Group op een efficiënte manier eiproducten produceren waarbij de kwaliteit van het product van hoog niveau is.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem online of telefonisch contact met ons op. Klik op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.